Over Tarterie


Hi! 

 

 

Mijn naam is Veerle.

 

Ik ben een forever 35’er

en trotse mama van 2 dochters.

 

Samen met een rugzak van ervaring en steunpilaren ben ik al enkele jaren trotse zaakvoerder van Tarterie, gelegen op de Grote Markt te Kortrijk. 

 

 

 

 

 

 

Geboren en getogen te Kortrijk 

Vanaf mijn 15 jaar was ik actief op de arbeidsmarkt. Gedurende mijn studentenjaren kon je me altijd wel vinden in een horecazaak in en rondom Kortrijk. Dit deed ik in combinatie met mijn studies.  

Na mijn studies ging ik fulltime aan de slag op de arbeidsmarkt. Na enkele jaren in loondienst merkte ik toch dat ik zelfstandig aan de slag wou in de horeca. In die tijd werden de koffiebars een feit en werden die hipper en aantrekkelijker. Ik zag het als het nieuwe ‘café’. Gezelligheid, openheid en sociaal contact onderhouden wou ik dan ook graag aanbieden. 

 

 

Tarterie

Op 1 juli 2019 kwam de carrièreswitch en nam ik Tarterie over. Deze zaak overnemen gaf me dan ook een unieke kans om een prachtig concept verder te zetten. Dit dan nog eens in de stad waar ik mijn hele jeugd heb doorgebracht. 

 

Als ik nu terugkijk naar de afgelopen 2 jaar, merk ik wel dat ik mezelf en de zaak verder heb kunnen ontplooien. Mijn passie/hobby werd mijn werk. Het sociaal contact met mijn klanten vind ik heerlijk. Ik vind het belangrijk dat ze hun hartje kwijt kunnen in de zaak waar ik mijn hartje verloren ben. 

 

 

Hoe beschrijf ik de Tarterie? 

Wel, het is een zaak waar de mensen samenkomen in een gezellige, huiselijke sfeer in combinatie met tal van lekkers. Een plaatsje van rust in het bruisende centrum van de stad.  Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om onze lekkernijen steeds mee te nemen naar huis.