Zoete taarten - Suikervrij

Voor onze suikervrije taarten werken wij met een suikervervanger die voor meer dan 99% samengesteld is uit laag calorische en natuurlijke ingrediënten (suikerbieten, maïs, chicorei). Deze suikervervanger is zoals suiker maar wel met minder calorieën en meer vezels.  Het is eveneens laag glycemisch en is zo geschikt voor suikerpatiënten en personen die een strikt dieet dienen te volgen


Worteltaart roomkaas
Kruidige worteltaart bedekt met een heerlijke cream cheese frosting. Suikervrije variant mogelijk.   Kies het formaat en de variant:
vanaf 14,50 €
Mangotaart met kokos
 Zomerse mangotaart met kokos, op en bodem van noten en dadels, bedekt met een coulis van mango.   Ingrediënten: Mango, cashewnoten, kokosmelk, geraspte kokos, sojamelk, zoetstof geschikt voor diabetici.   Deze taart ... (meer lezen)
vanaf 15,00 €
Limoen-avocado taart
 Frisse taart met verse limoenen en avocado's, op een noten- en havermoutbodem.   Ingrediënten: Limoenen, Avocado, noten (cashew-, pecan- en walnoten), kokosmelk, kokosbloesemsuiker, agar agar   Deze taart is vrij van ... (meer lezen)
vanaf 15,00 €
Fondant chocolade met noten
Intense pure chocolade 100% Callebaut met pistachenoten, walnoten en amandelen. Glutenvrij. Ook verkrijgbaar in een lactose vrije variant of zonder toegevoegde suikers.    Kies het formaat: ... (meer lezen)
vanaf 15,00 €
Fondant chocolade
Intense pure chocolade 100% Callebaut. Glutenvrij Ook verkrijgbaar in een lactose vrije variant of zonder toegevoegde suikers.    Kies het formaat en variant:
vanaf 13,50 €
Crumble rode vruchten
Heerlijke rode vruchten onder een krokante crumble. Ook verkrijgbaar in een glutenvrije en/of lactose vrije variant of zonder toegevoegde suikers.   Kies het formaat en de variant: ... (meer lezen)
vanaf 13,50 €
Citroen meringue
Frisse citroencrème op een Bretoens zanddeeg, afgewerkt met Italiaanse meringue. Ook verkrijgbaar in een glutenvrije en/of lactose vrije variant of zonder toegevoegde suikers.   Kies het formaat en de variant: ... (meer lezen)
vanaf 14,00 €
Blauwbessentaart
 Blauwbessentaart op een bodem van dadels en zaden, afgewerkt met kokospoeder.   Ingrediënten: Blauwe bes, cashewnoten, kokosmelk, geraspte kokos, sojamelk, zoetstof geschikt voor diabetici, dadels, zaden en pitten.   ... (meer lezen)
vanaf 15,00 €
Banoffee
Heerlijke bananentaart met dulche de leche op een Bretoens zanddeeg, afgewerkt met slagroom en cacaopoeder. Ook verkrijgbaar in een glutenvrije variant of zonder toegevoegde suikers.   Kies het formaat en de variant: ... (meer lezen)
vanaf 16,50 €
Bananentaart met pindakaas
 Bananentaart met pindakaas op een bodem van dadels, pecannoten en cacao.   Ingrediënten: Banaan, cacao, cashewnoten, amandelen, kokosmelk, geraspte kokos, sojamelk, zoetstof geschikt voor diabetici, dadels, zaden en pitten. ... (meer lezen)
vanaf 14,50 €
Appelcrumble
Gebakken appel met kaneel onder een krokante crumble. Ook verkrijgbaar in een glutenvrije en/of lactose vrije variant of zonder toegevoegde suikers.   Kies het formaat en de variant:
vanaf 13,50 €