Zoete taarten - Classic


Citroen meringue
Frisse citroencrème op een Bretoens zanddeeg, afgewerkt met Italiaanse meringue. Ook verkrijgbaar in een glutenvrije en/of lactose vrije variant of zonder toegevoegde suikers.   Kies het formaat en de variant: ... (meer lezen)
vanaf 14,00 €
Fondant chocolade met noten
Intense pure chocolade 100% Callebaut met pistachenoten, walnoten en amandelen. Glutenvrij. Ook verkrijgbaar in een lactose vrije variant of zonder toegevoegde suikers.    Kies het formaat: ... (meer lezen)
vanaf 15,00 €
Kaastaart natuur
Platte kaas mousse op een speculoosbodem      Kies het aantal personen:
vanaf 13,50 €
Crumble rode vruchten
Heerlijke rode vruchten onder een krokante crumble. Ook verkrijgbaar in een glutenvrije en/of lactose vrije variant of zonder toegevoegde suikers.   Kies het formaat en de variant: ... (meer lezen)
vanaf 13,50 €
Appelcrumble
Gebakken appel met kaneel onder een krokante crumble. Ook verkrijgbaar in een glutenvrije en/of lactose vrije variant of zonder toegevoegde suikers.   Kies het formaat en de variant:
vanaf 13,50 €
Fondant chocolade
Intense pure chocolade 100% Callebaut. Glutenvrij Ook verkrijgbaar in een lactose vrije variant of zonder toegevoegde suikers.    Kies het formaat en variant:
vanaf 13,50 €
Worteltaart roomkaas
Kruidige worteltaart bedekt met een heerlijke cream cheese frosting. Suikervrije variant mogelijk.   Kies het formaat en de variant:
vanaf 14,50 €
Tiramisutaart
Luchtige tiramisumousse op een speculoosbodem. Glutenvrij alternatief op koekjesbodem verkrijgbaar.   Kies je formaat en variant:
vanaf 16,50 €
Kaastaart rode vruchten
Kaastaart op speculoosbodem, bedekt met een coulis van rode vruchten   Kies het formaat:
vanaf 14,50 €

Zoete taarten - Curious


Banoffee
Heerlijke bananentaart met dulche de leche op een Bretoens zanddeeg, afgewerkt met slagroom en cacaopoeder. Ook verkrijgbaar in een glutenvrije variant of zonder toegevoegde suikers.   Kies het formaat en de variant: ... (meer lezen)
vanaf 16,50 €
Brésilienne
Bretoense zanddeeg bedekt met een mascarpone-créme met Maldon zeezout en karamel, met daarover een huisgemaakte gekarameliseerde notenmengeling.   Kies het formaat en de variant: ... (meer lezen)
vanaf 16,00 €
Kaastaart dulce de leche
Kaastaart op een speculoos-notenbodem en bedekt met laag dulce de leche.   Kies het formaat:
vanaf 14,50 €
Kaastaart passievrucht
Kaastaart met passievrucht op een speculoosbodem.   Kies het formaat:
vanaf 14,50 €